JAlovicha-shhoka-a-lja-Burgіnon-z-shokoladom

Яловича щока а-ля Бургіньон з шоколадом

1 кг яловичої щоки, готової до кулінарній обробці 2 моркви 1 цибулина 4 бутона гвоздики 4 зубчики часнику 500 мл червоного бургундського вина i пучок запашних трав 40 г вершкового масла 1 cт. л. рослинного масла 1 cт. л. борошна 250 мл міцного яловичого бульйону 4 качанчики цикорію 2 черешки селери 1 ч. Л. цукру 50 г чорного шоколаду сіль перець

Read More >>
Teljacha-lopatka-po-іndіjski-z-chatnі-z-mango

Теляча лопатка по-індійськи з чатні з манго

1 кг телячої лопатки (без кістки) 1 цибулина 3 зубчики часнику 100 мл білого вина 1 cm. л. меленого імбиру 2 cm. л. суміші спецій гарам масала 1 ч. Л. солодкої паприки 1 паличка кориці 40 г вершкового масла 750 мл яловичого бульйону 1 cm. л. рослинного масла 1 cm. л. борошна 1 манго 25 г родзинок 1 cm. л. білого винного оцту сіль перець

Read More >>
Potofe-po-tajski

Потофе по-тайські

4 невеликі качині ніжки конфі 4 невеликі моркви 4 дрібні ріпи 4 стебла міні-цибулі-порею 4 листочка кафрського лайма 1 стебло лемонграсу 6 ст. л. рибного соусу сік 2 лаймів 1 гілочка тайського базиліка 2 ст. л. цукру

Read More >>
Tart-zі-slivami

Тарт зі сливами

Цей витончений десерт з ностальгічними нотами готується досить просто, але вимагає деякої вправності рук. І тоді він точно стане вінцем будь-якої вечері.

Read More >>