Треска-со-шпинатом-в-гранатовом-соусе

Тріска зі шпинатом в гранатовому соусі

600 г. філе тріски 25 г. великої кухонної солі 800 г. шпинату 30 г. вершкового масла 1/2 огірка (без великих насіння) 100 г. зернят граната 1 лимон 4 cт.л. оливкової олії 3 гілочки кінзи 1 гілочка петрушки 1 зубчик часнику 1/4 цибулини сіль, перець

Read More >>
Карпаччо-слабосоленого-лосося

Карпаччо з слабо соленого лосося

Інгредієнти: 1 кг лосося, розділеного на два філе зі шкірою 200 г великої морської солі 50 г цукру мусковадо (за бажанням) 100 г цукру 1 ч.л. насіння кропу 1 ч.л. насіння коріандру 1 ч.л. чорного перцю цедра 2 лайма 50 мл джина 100 г свіжого кропу (дрібно нарізати) 20 г тертого імбиру

Read More >>
Запеченная-дорада

Запечена дорада

2 цілі доради, готові до кулінарної обробки велика морська сіль, мелений перець 1/4 склянки оливкової олії + ще трохи для запікання 2 гілочки чебреця 2 гілочки розмарину 2 гілочки петрушки + ще жменю дрібно нарізаної петрушки 6 лаврових листів 100 г оливок, нарізаних кружками сік 1 лимона

Read More >>