Potofe-po-tajski

Потофе по-тайські

4 невеликі качині ніжки конфі 4 невеликі моркви 4 дрібні ріпи 4 стебла міні-цибулі-порею 4 листочка кафрського лайма 1 стебло лемонграсу 6 ст. л. рибного соусу сік 2 лаймів 1 гілочка тайського базиліка 2 ст. л. цукру

Read More >>
Tart-zі-slivami

Тарт зі сливами

Цей витончений десерт з ностальгічними нотами готується досить просто, але вимагає деякої вправності рук. І тоді він точно стане вінцем будь-якої вечері.

Read More >>
Mіnі-kalcone_z_shinkoju_і_pechericjami_po-francuzkі

Міні-кальцоне з шинкою і печерицями по-французькі

Для тіста: 500 г борошна 250 мл води 50 г свіжих дріжджів 10 г дрібно кристалічної солі Для начинки: 6 скибочок вареної шинки 10 великих печериць 8 ст. л. некислої жирної сметани 1 цибулина 2 ст. л. оливкової олії сіль перець

Read More >>